Laadpalen

Laadpalen voor bedrijven en particulieren

Bij Zuid-Solar zijn we niet alleen gespecialiseerd in zonnepanelen, maar bieden we ook hoogwaardige diensten voor de installatie van laadpalen voor elektrische voertuigen.


We begrijpen de groeiende behoefte aan duurzame mobiliteit en streven ernaar om onze klanten te voorzien van efficiënte en betrouwbare laadoplossingen.

Onze diensten voor laadpaalinstallatie omvatten:

  1. Advies op maat: Onze ervaren experts zullen nauw met je samenwerken om de beste laadoplossing te ontwerpen die aansluit bij jouw specifieke behoeften. We houden rekening met factoren zoals het type elektrisch voertuig, laadsnelheid, locatie en beschikbare elektrische infrastructuur.
  2. Installatie: Ons team van vakkundige en gecertificeerde installateurs zorgt voor een naadloze en veilige installatie van de laadpalen. We volgen strikte richtlijnen en normen om ervoor te zorgen dat de installatie aan alle vereisten voldoet.
  3. Onderhoud en service: We bieden ook regelmatig onderhoud en service voor de laadpalen om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven presteren. Onze professionals staan klaar om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.
  4. Integratie met zonnepanelen: Voor degenen die een volledig duurzame energieoplossing willen, kunnen we de laadpalen integreren met jouw bestaande zonnepanelensysteem. Dit stelt je in staat om je elektrische voertuig op te laden met schone, zelf opgewekte zonne-energie.

Laadpalen, ook wel elektrische oplaadpunten genoemd, worden gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Ze zijn uitgerust met elektrische aansluitingen en communicatietechnologie om stroom aan het voertuig te leveren. Je steekt de laadkabel in het voertuig en de andere kant in de laadpaal, waarna het opladen begint.

Er zijn verschillende soorten laadpalen, waaronder reguliere laadpalen, snelladers en ultrasnelladers. De keuze voor een laadpaal hangt af van jouw behoeften, zoals de tijd die je hebt om op te laden en het type elektrische auto dat je hebt. Onze laadpalenadviseurs kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste laadpaal voor jouw situatie.

Ja, je kunt een laadpaal thuis laten installeren als je een elektrische auto hebt. Hiervoor is meestal een aangepaste elektrische installatie nodig om de laadpaal op de juiste manier aan te sluiten op jouw elektriciteitsnet.

De laadsnelheid varieert afhankelijk van het type laadpaal en jouw auto. Reguliere laadpalen zijn over het algemeen langzamer dan snelladers. De laadtijd kan variëren van enkele uren tot slechts enkele minuten bij ultrasnelladers.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je geadviseerd worden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Elke werkdag van

08:00 — 17:00

Bel ons direct naar

+316 12 80 09 02