Over ons

Ontmoet ons team

Jouw installateurs

Zuid-Solar is ontstaan door twee vrienden die gepassioneerd zijn over duurzame energie. Als je aan duurzame energie denkt, dan denk je al gauw aan zonnepanelen en warmtepompen. En toen is het balletje gaan rollen…

Vandaag de dag hebben we al honderden installaties gemonteerd. Van panelen voor grote zonnepanelen velden tot het monteren van PVT-systemen voor woningen en bedrijfspanden.

Gary

Founder

Dave

Co-Founder

Mail ons

info@zuid-solar.nl

Bel ons

+316 12 80 09 02

Openingstijden

8:00 – 17:00

Locatie

Hoogvliet Rotterdam

Wij helpen je met het verduurzamen van je woning of bedrijfspand

Bij Zuid-Solar zijn we toegewijd aan een groenere toekomst en bevorderen we duurzame energie. Onze missie is om hoogwaardige warmtepomp- en zonnepaneleninstallaties te leveren aan klanten. Met jarenlange ervaring hebben we talloze succesvolle projecten afgerond, van kleine residentiële tot grootschalige commerciële oplossingen.

Onze klantgerichte benadering staat centraal, waarbij we luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten om op maat gemaakte duurzame oplossingen te ontwerpen. Kwaliteit is onze prioriteit, we werken met gerenommeerde leveranciers en materialen en onze vakkundige installateurs zorgen voor een naadloze en efficiënte installatie. Duurzaamheid is de kern van ons werk, we verminderen niet alleen energierekeningen, maar ook CO2-uitstoot.

Zuid-Solar gelooft dat duurzame energie oplossingen voor iedereen toegankelijk moet zijn, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor elk budget. Ons toegewijde team staat klaar om te adviseren en te begeleiden tijdens het hele proces. Samen maken we de wereld groener en duurzamer, één installatie tegelijk.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw reis naar een energie-efficiëntere toekomst kunnen ondersteunen!

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je geadviseerd worden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Elke werkdag van

08:00 — 17:00

Bel ons direct naar

+316 12 80 09 02