Zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren en bedrijven

Bij Zuid-Solar zijn we gepassioneerd door zonne-energie en zetten we ons in voor een groenere toekomst. Met onze hoogwaardige zonnepanelen leveren we op maat gemaakte energieoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.


Je kan ons dus inhuren om een compleet zonnepanelenveld aan te leggen of om zonnepanelen op je bedrijfspand of woning te komen plaatsen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Zuid-Solar?

  1. Duurzaamheid: Zonne-energie is een schone, hernieuwbare energiebron die geen schadelijke CO2-uitstoot veroorzaakt. Door te kiezen voor onze zonnepanelen draag je bij aan een duurzamere planeet.
  2. Kostenbesparing: Met zonnepanelen wek je je eigen elektriciteit op, waardoor je minder afhankelijk bent van traditionele energieleveranciers. Dit kan aanzienlijk bijdragen aan het verlagen van je energierekening.
  3. Hoge kwaliteit: Onze zonnepanelen zijn van topkwaliteit en worden geleverd door gerenommeerde fabrikanten. We werken alleen met materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen.
  4. Maatwerk: Geen twee projecten zijn hetzelfde, daarom luisteren we goed naar jouw wensen en behoeften. Op basis daarvan ontwerpen we een zonne-energiesysteem dat perfect past bij jouw specifieke situatie.
  5. Professionele installatie: Ons team van deskundige installateurs zorgt voor een vakkundige en efficiënte plaatsing van de zonnepanelen. We houden rekening met de optimale ligging en hellingshoek voor maximale energieopbrengst.
  6. Subsidies en regelingen: We begeleiden je bij het aanvragen van eventuele subsidies en regelingen, zodat je maximaal kunt profiteren van financiële voordelen.
  7. Service en garantie: Ook na de installatie staan we voor je klaar. We bieden uitstekende service en garanties om ervoor te zorgen dat je zorgeloos kunt genieten van jouw zonne-energiesysteem.

Zonnepanelen werken door zonlicht om te zetten in elektriciteit. Ze bevatten zonnecellen, meestal gemaakt van silicium, die fotonen in zonlicht absorberen. Hierdoor ontstaat een elektrisch veld, waardoor je gelijkstroom produceert. Een omvormer zet deze gelijkstroom om in wisselstroom, die je kunt gebruiken om apparaten in huis van stroom te voorzien.

Het aantal benodigde zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, zoals jouw energieverbruik, het vermogen van de zonnepanelen en de hoeveelheid zonlicht in jouw regio. Wij kunnen je helpen bij het berekenen van het optimale aantal panelen voor jouw specifieke situatie.

De levensduur van zonnepanelen varieert meestal tussen de 25 en 30 jaar. Gedurende deze tijd nemen de prestaties geleidelijk af, maar de meeste fabrikanten geven garanties op de opbrengst gedurende een bepaalde periode, bijvoorbeeld 80% van het oorspronkelijke vermogen na 25 jaar.

Het is mogelijk om met zonnepanelen grotendeels zelfvoorzienend te zijn, vooral als je jouw energieverbruik beperkt en efficiënt met energie omgaat. Sommige huishoudens zijn in staat om meer energie op te wekken dan ze verbruiken en kunnen het teveel aan elektriciteit terugleveren aan het elektriciteitsnet.

Het exacte bedrag dat je bespaart, hangt af van verschillende factoren, zoals jouw energieverbruik, de opbrengst van de zonnepanelen en de elektriciteitsprijs. Over het algemeen kunnen zonnepanelen aanzienlijke besparingen opleveren, vooral op de lange termijn, omdat je minder elektriciteit van het net hoeft te kopen.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je geadviseerd worden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Elke werkdag van

08:00 — 17:00

Bel ons direct naar

+316 12 80 09 02